Website Monitoring Apps voor iOS, Android, en Windows Phone

Beheer instellingen, bekijk de uptime status en ontvang alerts via push notificaties.

Met de gratis Uptrends apps voor iOS, Android, en Windows Phone, kunt u gaan en staan waar u wilt en toch de status van uw websites en servers in de gaten houden.

Free
Uptrends Website Monitoring iPhone App
iPhone, iPad

Uptrends App voor iOS

De Uptrends app voor iOS (voor iPhone, iPad en iPod Touch) geeft u 24/7 toegang tot de te monitoren websites en servers inclusief uptime status, fouten en laadtijden. U kunt de app zo instellen dat u push notificaties kunt ontvangen in het geval van een storing.

Android

Uptrends App voor Android

Met de Uptrends app voor Android, heeft u de mogelijkheid om uw websites en servers te monitoren waar u ook bent. De Uptrends Android app maakt het mogelijk om de belangrijkste gegevens te bekijken zoals uptime, fouten, en laadtijden. U kunt zelfs instellingen beheren met de Android app op uw telefoon of tablet. Of ontvang zelfs push notificaties!

Uptrends Website Monitoring Android App
Uptrends Website Monitoring Windows Phone App
Windows Phone

Uptrends App voor Windows Phone

Website en server monitoring is vanaf nu nog handiger met de gratis Uptrends app voor Windows Phone. De Windows Phone app maakt het mogelijk om direct de uptime status te bekijken. Ook ziet u direct of er fouten zijn en wat de laadtijden zijn. En u raadt het al: ook de Windows Phone app ondersteunt push notificaties.